Layan Diri

Loading...

..SaYaNGku FaiSh..

0 Komen Yang Bernas

20.4.11

Sila Sahin + Playboy = ?

Salam, 1blogger 1malaysia..

Inilah manusia akhir zaman...

Kalo ko nak bogel, ko bogel ler sorang2, takyah nak ajak2 orang lain join sama...

Tak pasal2 dah dibuang keluarga...

Sila Sahin

Alahhumma Alaika Bi yahud - Ya Allah, hancurkan kaum yahudi
2 Komen Yang Bernas

13.4.11

Perak Vs Kelantan = 4 - 0

Salam, 1blogger 1malaysia..

Syabas pasukan perak berjaya belasah kelantan dengan 4 gol tak berbalas,

Gol pertama dijaringkan pada minit ke 5 oleh Mohd Fazrul Hazli...
Gol kedua oleh Shafiq Jamal pada minit ke 26...
Gol ketiga oleh penyerang Akmal Rizal pada minit ke 79...cool gak gol nie...
Gol terakhir oleh Razali Umar ( minit 82 ), striker kontroversi perak...dia nie pun cool gak...ramai fan perak bersorak ketika dia dibawa masuk...

Aku tengok live depan TV jer... Astro Arena....saja nak tengok game nie mungkin sebab perak lawan kelantan kut...kalu perak lawan negeri lain mungkin aku tak tengok..hahaha yerlah top 3 kan...

Sabtu nie nak lawan selangor...ini aku nak tengok..errr ada ke live!!!!




Alahhumma Alaika Bi yahud - Ya Allah, hancurkan kaum yahudi
0 Komen Yang Bernas

7.4.11

Teloq pun korang klon..hampassss

Salam, 1blogger 1malaysia..

Dunia.dunia...
Macam macam hal....semua nak diduplicatenyer...semua nak diklonnyer...nahaiii..

terbaru telur ayam pun hangpa nak ciplak...hamapehhh tulll...
dah tuhan ciptakan ayam untuk keluarkan telur..takyah ler kome nak ngambik alih tugas ayam tu...apahal plakkan....
pandai betul korang memikior teknik nak ciplak telur.nie ekkkk

Udah-udah ler tu...ghentikan kerja gilos nie....nahaiiii



Alahhumma Alaika Bi yahud - Ya Allah, hancurkan kaum yahudi
0 Komen Yang Bernas

5.4.11

Keyword panas berapi Video Seks Anuar Ibrahim

Salam, 1blogger 1malaysia..

keyword paling panas sekarang Video Seks Anuar Ibrahim....
Kalu dalam blog politik memang perkara nie jadi mainan depa...
Tapi blogger macam aku nak juga rasa tempias keyword nie...kahkahkakhaah.

TV3 dah promote blog yang ada video nie...kalu hangpa nak tengok...pandai2 la hangpa cari...
Dalam youtube depa dah buang kut..

Aku tak perlu komen apa-apa....
Bahaya wehhh...Nahaiiiii

Alahhumma Alaika Bi yahud - Ya Allah, hancurkan kaum yahudi
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Malaysia Super League - PERAK