Layan Diri

Loading...

..SaYaNGku FaiSh..

2 Komen Yang Bernas

22.12.11

Pelaburan Emas..Ini jalan Terbaekkkkk

Salam, 1blogger 1malaysia..

Fuhhhhh kalu dibiarkan dalam poket sehari jer boleh habis nie...Nak buat aper yer supaya tak habis dan semakin bertambah dari masa ke semasa....


Ini ler jawapannya..kita melabur dalam pelaburan emas..jangka masa panjang tentunya berganda2..jangka masa pendek pun boleh juga...nak join tak?


Nie dinar emas...sekarang rege dalam RM7** camtulah...kalau rasa nak pakai duit boleh letgo dinar nie dulu...jom mulakan dengan beli dinar...
 Aku tak pandai berkata-kata...berbicara dengan tutur bahasa yang indah dan mempersonakan sesiapa yang mendengar jadi biarlah gambar-gambar ini menjadi bukti. Bukti kepada pelaburan yang aku buat sekarang nie...insyallah jom sama2 kita memerdekakan kewangan kita...

Sapa berminat sms aku di no 012-4376326...insyallah aku bantu..


Alahhumma Alaika Bi yahud - Ya Allah, hancurkan kaum yahudi
0 Komen Yang Bernas

21.12.11

Langkah pertama ke arah memerdekakan kewangan

Salam, 1blogger 1malaysia..

Alhamdullilah, berjaya jugak aku membuat satu pelaburan yang aku rasa amat menguntungkan, rendah risikonya dan akan memerdekakan kewangan aku kelak...

Setelah sekian lama aku mencari pelaburan yang macam nie...padahal benda nie selalu bermain depan mata aku...3 hari 3 malam jugakla duk berfikir apakah ini jalan yang terbaik...

Buat masa nie, aku perlu mendalami ilmu pelaburan ini, walaupun rendah risikonya tak bermana kita tak perlukan ilmu pelaburan..thank pada sifu aku!!

Dan yang paling best sekali, aku dah menjadi agen/dealer pelaburan ini..walaupun baru langkah pertama tetapi aku percaya ia memang berbaloi....yesss!!!!

Insyallah aku akan buat kupasan mengenai pelaburan ini nanti...


Sapa berminat boleh sms aku di 012-437 6326

Alahhumma Alaika Bi yahud - Ya Allah, hancurkan kaum yahudi
1 Komen Yang Bernas

26.11.11

Up Skit!!!

Salam, 1blogger 1malaysia..

Takder aper crita pun, just nak up balik blog....wakakaka

Alahhumma Alaika Bi yahud - Ya Allah, hancurkan kaum yahudi http://www.gengblogger.com/?ref=SaYaNGku FaiSH
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Malaysia Super League - PERAK