Layan Diri

Loading...

..SaYaNGku FaiSh..

13.4.11

Perak Vs Kelantan = 4 - 0

Salam, 1blogger 1malaysia..

Syabas pasukan perak berjaya belasah kelantan dengan 4 gol tak berbalas,

Gol pertama dijaringkan pada minit ke 5 oleh Mohd Fazrul Hazli...
Gol kedua oleh Shafiq Jamal pada minit ke 26...
Gol ketiga oleh penyerang Akmal Rizal pada minit ke 79...cool gak gol nie...
Gol terakhir oleh Razali Umar ( minit 82 ), striker kontroversi perak...dia nie pun cool gak...ramai fan perak bersorak ketika dia dibawa masuk...

Aku tengok live depan TV jer... Astro Arena....saja nak tengok game nie mungkin sebab perak lawan kelantan kut...kalu perak lawan negeri lain mungkin aku tak tengok..hahaha yerlah top 3 kan...

Sabtu nie nak lawan selangor...ini aku nak tengok..errr ada ke live!!!!




Alahhumma Alaika Bi yahud - Ya Allah, hancurkan kaum yahudi

2 Komen Yang Bernas:

Imran@Copenhagen said...

alahai..bakpo kelate buleh kaloh nih

Dunia Baru said...

kelate tok leh main bilo ado live kt tv....jadi gabra selaluh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Malaysia Super League - PERAK