Layan Diri

Loading...

..SaYaNGku FaiSh..

4.3.11

Bahuku Bantalmu

Salam, 1blogger 1malaysia..

Danial a.k.a Abang Long, suke benor dia tido ataih bahu aku. (suka ker pun!!! ) nak kata empuk tak ler jugak..(padahal budak tu dah ngantukk sangat!!!) keras tulang adalah  kut...dalam duk belek-belek foto lama jumpalah lima keping foto Danial tido ataih bahu aku..( bukan jumpa, tapi cari..kehhhh )

Sekarang nie dah kurang skit dukung Danial...bukan tak dukung langsung..kurang!!!! Tapi yang pastinya setiap pagi aku still dukungkan dia ataih bahu aku nie..sebab nak bawak masuk keta..yerlah nak gi ngantor kerumah pengasuh...(takkan nak kejut dia pulakkan)

Kalo tengok skill dukung pun sama jer kan...(perlu skill ker En.Epai woiii) aku kekok skit kalu dukung belah kanan..belah kiri rasa lebih stabil dan selesa...padahal buat kerja tangan kanan..ntahler...
Jom kita sesama layan gambar bapak mithali nie...(nak jugak)



Nie kalu tak salah aku, masa berkelah dikampung...mandi sungai



Lupa kat mana????



Lupa jugak!!!



Genting niehh....yer kompom genting




Pangkor trip yang ke brapa! Lupa lagi (seb baek ada sotong tu )



Yang nie, si Adik pulak akan ambil alih bahu aku...abang jangan marah yer..




Alahhumma Alaika Bi yahud - Ya Allah, hancurkan kaum yahudi

3 Komen Yang Bernas:

zaradgreat said...

wah. ayah mithali...
sama ah. dukung anak buah pun suka dukung belah kiri

Che NamNam said...

alolooo tomeiiiinyer titonn..

Dearie Pearls said...

comel je Danial nie...
kecik2 dh encem..
heeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Malaysia Super League - PERAK