Layan Diri

Loading...

..SaYaNGku FaiSh..

9.2.11

Entry tak best dan pendek

Salam, 1blogger 1malaysia..

Punyalah lama aku tak update blog nie...kerja banyakla pulakkan, lagipun otak dah kering idea nak buat entry...
Aku kekadang heran jugak, ada blogger yang mampu update blog depa setiap masa...tabik kat korang...dan aku tabik juga pada blogger yang mampu membuat entry panjang berjela....

macam Blog nie, rajin betul ko yer...siap bergambar lagi setiap entry...dan yang penting bermanafaat untuk readers...
Aku memang tak larat nak karang panjang2 lagu tu....kalu korang tak percaya singgahlah blog yang aku link tu...
Cau dulu.....


Alahhumma Alaika Bi yahud - Ya Allah, hancurkan kaum yahudi

0 Komen Yang Bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Malaysia Super League - PERAK