Layan Diri

Loading...

..SaYaNGku FaiSh..

22.9.10

Dah macam paper online

Salam, 1blogger 1malaysia..

Puiiii...dah macam paper dah aku tengok blog nie....ini semua gara2 nak beraya..takmau terlepas posting konon, jadi amik berita terkini dalam surat khabaq online then post kat blog...pandai2...yerlah kalu ada orang singgah tak ler duk baca criter lama jer...kannn.

Semangat nak berblog tu yang penting...tambahan pula memang aku duk menanti berita tentang kes pembunuhan kejam Datuk Sosilawati...hari2 aku selak paper untuk cari berita terkini kes nie....mungkin bukan aku jer kut..rasa2 semua rakyat malaysia mengikuti kes nie...

Pembunuhan yang tak tercapai akal...memang tak berperikemanusiaan langsung...nyawa dinilaikan dengan wang..beginila jadinya...aku harap semua pembunuh dapat didakwa dan dijatuhkan hukuman seberat-beratnya...Nahaiiiii punya pembunuh
Alahhumma Alaika Bi yahud - Ya Allah, hancurkan kaum yahudi

1 Komen Yang Bernas:

Afzainizam said...

-SalamAidilfitri-Maaf Zahir & Batin-
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat


eeemmmm kes bunuh ni mmg dah jadi isu hangat.... semua tempat citer.... isshhh aku pun ikut perkembangan citer terkini setiap hari.... apo punya mnusia yng jadi pembunuh tuuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Malaysia Super League - PERAK