Layan Diri

Loading...

..SaYaNGku FaiSh..

29.9.10

Siti Kelembai di TV3 dan TV9

Salam, 1blogger 1malaysia..

Pernah baca cerita sang kelembai tak..ala orang yang boleh sumpah orang lain jadi batu...haa sang kelembai tu lah.....
la nie ada cerita kat Slot Lagenda TV3 tajuk cerita dia Siti Kelembai....dah banyak episod dah ..cuma aku jer yang tertinggal..aku sure korang pun mesti tengok criter nie gak kan and tak termiss episod mcm aku nie...
criter nie memang layan dengan lakonan Yana Samsudin yang ala-ala blur dan Fizo Omar yang agak skema berjaya meringankan pala hotak aku dikala aku nonton crita nie....
disiarkan setiap Isnin hingga Khamis, jam 4.30ptg TV3, ulangan 8.30malam di TV9...aku tengok malam jelah..siang krojer..Nahaiiiii

Sapa2 nak tau sinopsis Siti Kelembai dan nak download boleh Klik Sini

Alahhumma Alaika Bi yahud - Ya Allah, hancurkan kaum yahudi

1 Komen Yang Bernas:

cikmin said...

salam epai...terima kasih kerana bagi backlink pada cikmin.com... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Malaysia Super League - PERAK