Layan Diri

Loading...

..SaYaNGku FaiSh..

4.7.10

Mayat bayi baru lahir di tapak pelupusan sampah

Salam, 1blogger 1malaysia..

SANDAKAN 4 Julai - Mayat seorang bayi perempuan yang baru lahir ditemui di kawasan tapak pelupusan sampah di Batu 8, Jalan Fook Kim, dekat sini semalam.
Mayat bayi itu yang masih bertali pusat dan diselimuti dengan kain ditemui kira-kira pukul 6 petang oleh kanak-kanak yang memungut sampah di kawasan tapak pelupusan itu.
Ketua Polis Daerah Sandakan, Asisten Komisioner Rosli Mohd. Isa berkata, siasatan awal polis mendapati mayat bayi itu ditemui oleh kanak-kanak berkenaan dari longgokan sampah yang baru diturunkan dari sebuah lori sampah.

Lori tersebut sebelum itu memungut sampah di kawasan Batu 4 di sini tetapi pekerjanya tidak menyedari tong sampah yang mengandungi mayat bayi itu, katanya.
Rosli berkata, mayat bayi itu kemudian dihantar he Hospital Duchess of Kent Sandakan untuk bedah siasat.
Beliau meminta kerjasama orang ramai yang mempunyai maklumat mengenai kejadian itu supaya menghubungi balai polis berhampiran bagi membantu siasatan. - Bernama

e5:-Bangang,bendul,bodoh,bangsat kepada pembuang bayi....kenapa mesti ada manusia macam nie, kenapa nafsu berada dikepala, bukan akal yang waras, memang manusia melakukan kesilapan, tapi ini keterlaluan untuk diterima akal, terlalu kesialan, terlalu kebangangan...sedihnya....


Alahhumma Alaika Bi yahud - Ya Allah, hancurkan kaum yahudi
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Malaysia Super League - PERAK