Layan Diri

Loading...

..SaYaNGku FaiSh..

27.7.10

Puiiiii Seb Baek

Salam, 1blogger 1malaysia..

Pagi yang gelap, petang yang cerah, tu la cuaca kat T.I sekarang...kerana petang yang cerah itulah aku gi shopping barang dapoq...nak habaq mai..ini bukan cerita soping moping, ini kes berat punya crita...aku nak ingatkan korang hati2 bila beli barang2 yang depa susun cantik kat rak dalam kedai...belek2 skit  jangan main ambik ja...nanti jadi macam aku....hajat hati nak beli ayaq kotak jenama toottttt...kat hero aku...belek punya belek jumpa la..depa susun kat rak bawah skali....aku pun nak amik sebundle...dah terbiasa slalu aku akan amik yang last skali..bajet barang baru depa ltak kat blakang....seluk punya seluk...terasa ada benda merayap.....puiiiiiiii lipas....apalagai mlompat jap aku...cinabeng tokey kedai...aku tak marahkan lipas..tapi rasa nak maki tokey kedai....lipas tu dah berumahtangga kat bawah tu....dengan rasa hati panas gila.aku selerakkan ayaq kotak tu...bersepah lipas tu lari.....aku tak tau la lipas tu nak pi mana...aku perati rak atas ayaq kotak, sebelah ayaq botoi...nahaiiiiiiiiii

Toyaaaa punya tokeyyyyy


Alahhumma Alaika Bi yahud - Ya Allah, hancurkan kaum yahudi

1 Komen Yang Bernas:

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

sorry lah lama tak mai... agak sebuk sikit lah...

pasal lipas ni eeeemmm tak tau cek nak cakap lagu mana tu..

cek pi makan kat kedai makan ada lipas... makan katrestoren ada gak lipas... makan kat hotel pun ada lipas...

haraplah kedai -kedai tak kiralah kedai makan ke pasaraya ke kedai runcit ke... mogalah buat satu peruntukan untuk atasi masalah lipas ni...

Eeeemmm bengkel aku pun ada lipas gak... tak tau lah datang dari mana... jadi kami pun akan buat tindakkan susulan... Insya Allah kami akan cuba untuk perbaiki kelemahan yag ada...

thanks kita sesama kita ingat mengingatinya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Malaysia Super League - PERAK