Layan Diri

Loading...

..SaYaNGku FaiSh..

25.8.10

100 plus botol besaq satu

Salam, 1blogger 1malaysia..

Huiiii cuaca la nie lain macam noo...panaihhh tak hingat....orang mcm aku yang keja kat " site " terpaksa mengadap mentari yang semakin terik...keja beb...takkan hang nak ngular plak...panaih ker, mendung ker kalu site ada problem aku mesti kena turun tengok...tangan aku dah separuh legam dah nie, itu baru beberapa hari..kalu dah beberapa minggu, beberapa bulan...hangpa bayangkanlah dia punya legam lagu mana!!
Balik kerja dengan kehausan yang teramat sangat....dah dua hari aku tonggang ayaq ais..slalunya aku memang elakkan ais nie..tapiiiii tak tahannnn....100 plus besaq tu boleh habis sewaktu berbuka jer..bayangkan betapa hausnya insan yang bernama En.Epai nie...hari nie pun nampak gayernyer ayaq ais lagi laaa...nahaiiiiii

Alahhumma Alaika Bi yahud - Ya Allah, hancurkan kaum yahudi

2 Komen Yang Bernas:

Afzainizam said...

Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..
♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
----==--Ramadan Mubarak---==----
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah….

Yupppp kat Johor ni panas plakkk ... minggu lepas hujan aje... tapi dah tengah tengah ramadan ni panas plak cuacanya...

aku pun buka bedal ais aje.... walaupun aku tau tak elok untuk kesihatan... namun apakan daya aku tak terdaya melawan nafsu ku nak ais gak

iza said...

Salam ziarah....

Apa kabaq? Orghang utagha ka?dok mana? kedah ka perlis ka penang?

Bulih pulak nooo peghabih 100 plus...kalau belehak tu mau keluaq kok idung tu....Tak beghani chek nak minum ayaq macam tu bulan2 posa ni...tambah2 kalau ada aih, mau lagi dahaga waktyu siang....keghin habih bibiaq mulut nih...

Bulih paham ka apa yg cheq tulih ni??? ka nak kena translit pulak?hehe....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Malaysia Super League - PERAK