Layan Diri

Loading...

..SaYaNGku FaiSh..

11.10.10

10.10.10 surprise!!!

Salam, 1blogger 1malaysia..

10.10.10 hangpa ingat hangpa ja ada benda istimewa dengan tarikh nie...aku pun ada paa....10.10 merupakan hari lahir my lovely father yang aku panggil abah..semalam 10.10.10 abah menyambut hari lahir yang ke 61..amacam istimewa tak...kat bawah nie adala gambaq2 kami meraikan hari lahir abah...


Hadiah dari aku sekeluarga...rahsiaaaa

Kek yang dah barai akibat mak letak secara menegak masa dalam kotak..nayaaa



Yeaaa...Allah selamatkan abah...Allah selamatkan abah..3x


Abah duk bebel, katanya kek senget sebelah...kuiiiii


Acara suap menyuap...tu tangan mak...


Still gagah lagi abah aku nie...semoga allah kurniakan kesihatan yang berkekalan....amin


Kakak kasik nie....


" Selamat hari lahir, moga panjang umur, murah rezeki dan ceria selalu " kata aku


Adik aku dengan suaminyer....apa yang depa bagi ekkkk...


kemas2 nak balik dah...

Selamat Hari Lahir Abah!!!

Sekian.......


Alahhumma Alaika Bi yahud - Ya Allah, hancurkan kaum yahudi

1 Komen Yang Bernas:

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah... kerana banyak hal yang perlu kami uruskan... nanti kami ceritakan ye..
Ok kami sambung lah persahabatan kita yang lama tak berkunjung ye...

so happy birthday pada ayah kamu...

Abah oh Abah...
Kerana abah aku disini
Kerana abah aku gembira
Kerana abah kuterasa bahagia…
Terima kasih atas segalanya
Abah oh Abah…
Tak pernah kau keluhkan
Semenjak kecil aku dibesarkan
aku dimanjakan dengan belaian gurauanmu
Teguran mu.. Marah mu..
Tanda sayangnya abah pada anak mu
Anak mu saja tak peduli dan buat tak tahu
Abah oh Abah...
Abah…engkau semangatku
kau padamkan air mataku...ketika aku bersedih…
Engkau penawarku ketika aku sakit…
ketika aku ketawa .. engkau turut ketawa
Abah oh Abah...
Namun ketika engkau berduka ?
Aku harap Akulah penawar duka laramu
Tiap saat aku menghitung kerinduan terhadapmu…
Selamat Ulang Tahun Kelahiran Abah
Doa ku untuk mu
رَبَّنَا اغْفِرْ لِي وَلِوَالِدَيَّ وَلِلْمُؤْمِنِينَ يَوْمَ يَقُومُ الْحِسَابُ
"Rabbanaghfir Lii Wa Li Waalidayya Wa Lil Mu'miniina Yauma Yaquumul-hisaab"
"Ya Tuhan kami, beri ampunlah aku dan kedua ibu bapaku dan sekalian orang-orang mukmin pada hari terjadinya hisab (hari kiamat)"
O our Lord! And forgive me, and my parents, and all the Muslims on the day when the account will be establishe
Surah Ibrahim 14:41

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Malaysia Super League - PERAK