Layan Diri

Loading...

..SaYaNGku FaiSh..

10.11.10

Cinabeng punya Jin

Salam, 1blogger 1malaysia..

"Alhamdulillah baru jer tadi abih audit stok dengan my bos dari ipoh,"

"Hampeh punya jin time bos datang ko menghilang ekkk, kelmarin aku suruh siapkan report, tapi hapa pun tarak. Jaga hang mai esok aku potong anu hang"

" Tu lah pasai kalau Jin pijak kepala, bila kita suruh buat kerja skit, kemain alasan dia panjang berjela, bila kerja tak siap senang2 jer lari tinggalkan kita tunggang langgang...takpa ada ubi ada batas, ada hari hang aku tebas"


Alahhumma Alaika Bi yahud - Ya Allah, hancurkan kaum yahudi

0 Komen Yang Bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Malaysia Super League - PERAK