Layan Diri

Loading...

..SaYaNGku FaiSh..

22.11.10

Sel otak berkurangan

Salam, 1blogger 1malaysia..

Ape nak di posting hari nie ekk??
Soklan itu mesti ada bermain dikepala bila kita kekeringan idea...
Lappy dah on, berukban dah connect..last idea tarak....
Nak blogwalking rasa bersalah pulak, takkan nak biarkan blogger lain tengok entry kita yang lama...depa mesti nak tengok yang fresh dan terkini...
Nak copy cerita dari suratkhabar online dah selalu sangat..nanti orang kata " baek takyah jadi blogger kalu asyik copy dari suratkhabar jer" makan hati plak nanti...
ermmm nak tulis aper yerrr...Buntu betul, mungkinkah sel-sel otak aku dah berkurangan akibat pemanasan global, ataupun dah beku akibat hujan tiap-tiap hari...
kenapa yer boleh jadi macam nie...aduhhhh nahaiiiii

Alahhumma Alaika Bi yahud - Ya Allah, hancurkan kaum yahudi

1 Komen Yang Bernas:

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Salam kunjungan salam ziarah…. yupppp sesejak ni pun aku mengalami situasi cam tu gakkkkk...


aku buntu dahhh ni.... toloooooogggggg....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Malaysia Super League - PERAK