Layan Diri

Loading...

..SaYaNGku FaiSh..

26.11.10

Yahoo! Malaysia Search Trending

Salam, 1blogger 1malaysia..

Yahoo atau Google mana satu enjin pencarian yang korang suka....
Saja jer nak tulis benda yang aku tengok hari-hari iaitu carian popular harian di Yahoo! Malaysia SE...kadang aku pun ada posting menggunakan tajuk carian tersebut...

Jom Kita usha ...

No 1:- Anugerah Juara Lagu ( AJL ) 25
La nie memang orang tertunggu-tunggu final juara lagu..tu la pasai tajuk nie di tempat pertama kut..

No2:- N. Tharmendran
Nama yang dikaitkan dengan kehilangan dua enjin jet pejuang F5, kini sedang menghadapi perbicaraan...taktau pulak banyak orang cari maklumat nie..

No3:- Banting Murders
Ghoper-ghopernyer carian tentang kes pembunuhan Datuk Sosilawati Lawiya dan tiga rakannya...

No4:- Bukit Gambang Water Park
Ala takkan korang tak pernah search tajuk nie kan...aku pun pernah...mungkin musim cuti sekolah nie orang nak tau kut2 ada diskaun ker kat situ...

No5:- Nama Bayi Islam
Musim orang bersalin kut....hehehe

No6:- Asian Games 2010
Iyolah dah nak dekat penutup dah..org pun nak tau kedudukan negara kita kat tangga berapa..betoi tak??

No7:- Joe Jonas
Giler ahh pasti ramai anak gadis duk mencari-cari berita terkini tentang mamat nie....Halimah Jongang korang tak search plak ehhh....

No8:- Petronas Chemicals
errrr masuk dalam peperiksaan SPM kut????

No9:- Alexa Chung
????/

No10:- Hello Kitty
mungkin nak survey rege untuk buat hadiah kawan2 kawin kut....

Tak percaya...korang bukak la sendiri yer..nahaiiiii


Alahhumma Alaika Bi yahud - Ya Allah, hancurkan kaum yahudi

0 Komen Yang Bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Malaysia Super League - PERAK