Layan Diri

Loading...

..SaYaNGku FaiSh..

13.11.10

Kesabaranku teruji lagi

Salam, 1blogger 1malaysia..

Hajat hati nak siapkan laporan kerja...
sudahlah mood kerja pun kureng hari nie sebab hidung tersumbat ala-ala tauhu sumbat...
hingus pun nak kluar meleleh jer...
ditambah plak dengan benda elektronik yang dipanggil printer aka pencetak buat hal plak..
asyik-asyik jem..
skit2 jem....
then tetiba langsung tak bergerak2 dah...
fail betul la..terus hilang mood segala...
nak jer aku campak buang binatang tu..
seb baek ko rete syarikat...
kalu tak, tahulah nasib ko printer..
Tak boleh jadi nie, nak kena mintak printer baru nie..
ok aku nak tepon bos mintak printer baru..Nahaiiiii

Alahhumma Alaika Bi yahud - Ya Allah, hancurkan kaum yahudi

2 Komen Yang Bernas:

asfz lily said...

haha..
minta banyak sket!!
takdelah jem jek :D

- zuriey - said...

sabar2..memang selalu time kita nak gunalah dia wat hal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Malaysia Super League - PERAK