Layan Diri

Loading...

..SaYaNGku FaiSh..

11.1.11

AJL memang Power

Salam, 1blogger 1malaysia..

Masih lagi dalam mood Juara Lagu nie....aikkk baru 2 hari, takkan dah lupa kut...macamana nak evergreen lagu yang dah jadi juara tu nanti...

Kalu dolu-dolu yang menang juara lagu nie memang lagu yang jenis power2 dan vokal depa pun power jugak..boleh kata semua super powerlah...

Itu yang segmen nyanyian bagi mengenang kembali juara lagu terdahulu boleh dikatakan terbaeekkkk....

Francisca Peter....power!!! Suara tak lari,macam dengar CD jer...

Nash...power!!! Vokalis Lefthanded nie memang masih maintain dengan suara serak2 basah...

M. Nasir...Power!!! Sifuler katakan...cuma Jamal Abdillah jer takder kalu tak mesti superrrr powerrrrr!!!

Sharifah Aini...Ziana Zain...Siti Nurhaliza.....tak perlu dipertikaikan lagi suara depa nie...tak terlawan dek orang sekarang...memang power!!!!!

Memang powerlah AJL kali nie...tu lah sambil layan AJL25 sambil aku minum Power Root..nak ambik power lah katakan....nahaiiiii

Imbasan Nostalgia AJL

Alahhumma Alaika Bi yahud - Ya Allah, hancurkan kaum yahudi

GengBlogger

8 Komen Yang Bernas:

Che An Dusuki said...

Salam.

Macam ada maksud tersirat jr entri nie :)

Ye la, puji yang dulu semua power, maknanya yang sekaranr???

Hehe :)

hAwA said...

yang lama memang suara power, tapi yg sekarang, kontroversi je yg power. ramai bebenor yg tak puas hati

Shira Shafrida said...

apa yang powernya AJL 25?? erm..


jemputlah baca entri baru,
2011 Atiqah Homemade Chocolate Giveaway di shirashafrida.blogspot.com

Nesa Wazir said...

suara francesca mmg best n power :)

da[Y]un said...

lagi power kalo lagu2 irama malaysia masih didendangkan dalam AJL. Bila dah takde rasa macam takde variasi, sbb bagi dayun semua lagu yang dipertaruhkan adalah mood lagu alaf baru..huhu

Rindu AJL yang dulu2...

mamawana said...

Cantiknyerrr Datuk Sharifah Aini. Gobusss de Ngetop Diva

arayualan said...

suke ct nur haliza...yeah

ayuu said...

she's good..but not to good tuk dpt gelaran juara~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Malaysia Super League - PERAK