Layan Diri

Loading...

..SaYaNGku FaiSh..

2.1.11

Panas lagi nieee

Salam, 1blogger 1malaysia..

Arghhhhhhh.........leganyerrrrrrrrrrrr.......

Menjerit merupakan salah satu stail/cara nak lepas tension..tak caya..tryla kalau berani...kehhhhh

Tapi janganlah korang jerit kat tengah orang ramai or kat dalam shopping complex pulak...
tak pasai2 kena tangkap ngan polis nanti..

Nak menjerit carila tempat yang sesuai skit..takkan nak kena ajaq kut.....kehhhh

Sebenarnya aku bukannyer tension pun...haishhh takkan masuk tahun baru mesti nak bertension2kan...tak wajar begitu!!!!

Cuma bila terbaca pengalaman pasukan bola kita yang diberi layanan buruk oleh Indonesia...menyirap jugak rasanya..aku pasti korang pun akan rasa seperti aku rasa nie...

Naik kereta perisai masa nak pi stadium, tiada kawalan keselamatan semasa team kita sampai ke indon, tiada kawalan semasa team kita berada di hotel dan bermacam2 lagi pihak sana lakukan untuk menjatuhkan moral dan semangat pemain kita..perghhhhhhh panas tuuuuu...

Memang patut kita menang kerana kita ada semangat sukan...tapi alangkah bestnyer kalu kita menang di Gelora Bung Karno tempohari...baru depa tau.....nahaiiiiiiii

Read More

Alahhumma Alaika Bi yahud - Ya Allah, hancurkan kaum yahudi

3 Komen Yang Bernas:

Afzainizam said...

Welcome..Happy..New..Year
╔══╦══╗╔╦╗  
╚═╗║╔╗║║║║ 
╔═╝║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║║    
╚══╩══╝╚╩╝
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Selamat Maju Jaya... Di harapkan Tahun ini adalah terbaik dari sebelumnya...

Bulatkan tekad mencapai impian ... Bukan sekadar manis dimulut.. Bukan sekadar hangat-hangat tahi ayam

woooo jangan tension nanti jadi sakit jiwa karang.... happy2 lahhh ye baru permulaan tuuuuu

sebelas said...

indonesia kecoh lebih :P

mohd sasuke said...

slmat taun bru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Malaysia Super League - PERAK