Layan Diri

Loading...

..SaYaNGku FaiSh..

31.12.10

Tahun 2011 Selamat Datang

Salam, 1blogger 1malaysia..

Tinggal lagi dua jam untuk kita melangkah ke tahun 2011 dan meninggalkan kenangan tahun 2010,

Biasanya tahun baru mesti orang selalu bertanyakan azam. Apa azam korang? ker azam tahun 2010 bring forward!!
Aku?? biarlah rahsia...kehhh
Azam yang dihajati bukan sekadar angan2 tetapi perlu usaha dan rancangan... deiiii ini malam bukan mau cakap pasal azam deiiii.....

Sekarang aku ada kat pangkor with my family...org nak meraikan new year kat darat, tapi kami ke laut...
Saja ambil kesempatan cuti niekan...cuti bola katakan!!! lagipun kakak aku yang rancang, aku join jer lah...

Buat masa nie kat pangkor takdak tanda2 menyambut tahun baru pun..awai lagi kut..jap gi nak gi jalan2 pantai sambil tunggu detik 12 malam...korang sambut kat mana pulak??? nahaiiii jangan terlebih sambut sudah!!!!

SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2011

 Alahhumma Alaika Bi yahud - Ya Allah, hancurkan kaum yahudi

4 Komen Yang Bernas:

Datin Paduka Bokbong said...

Happy New Year, en.Epai!
Thanx sudi g blog sy :))

Che An Dusuki said...

Selamat Tahun Baharu 2011 En. Epai :)

nadiah said...

salam n selamat tahun baru 2011..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

happy new year 2011:)

nk entry bru? why not write the stories about ur first time in school:) it will be so sweet then!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Malaysia Super League - PERAK