Layan Diri

Loading...

..SaYaNGku FaiSh..

7.12.10

Blog Baru Pilihan 2010

Salam, 1blogger 1malaysia..

Layakkah aku sertai contest yang dianjurkan Blog Pilihan Malaysia, Layak kut sebab aku start berblog 12 May 2010..maknanyer aku tergolong dalam blogger baru tahun 2010..dengan entry pertama aku Salam Perkenalan bermulalah episode aku menjadi seorang blogger ( Kureng Tegar ) yang masih mencari-cari identiti blog aku nie...Nahaiiiii

Korang pun boleh join gak contest nie meh tengok syarat2nyer..
  • letakkan link blog BPM in..
  • nyatakan bila tarikh entri pertama blog anda. (sertakan link sekali)
  • update : kerana sambutan yang hangat tempoh dilanjutkan sehingga hari rabu (8 disember) jam 3 petang.
Amacam ada brani....kalu berani join la....nahaiiiii



Alahhumma Alaika Bi yahud - Ya Allah, hancurkan kaum yahudi

3 Komen Yang Bernas:

Whoopz said...

Gud luck! Gwa segan ar nak j0in.. Hehe

Rafina Mimi Zairul Murni said...

saya dah follow blog ni..sila undi nombor 88 pada link yg di beri http://bpm-undi.blogspot.com time kasih :)

misz nana said...

gud luck ya :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Malaysia Super League - PERAK