Layan Diri

Loading...

..SaYaNGku FaiSh..

30.12.10

Esok cuti pasai menang Piala Suzuki AFF

Salam, 1blogger 1malaysia..


Sumber
 Yeaaaa....yeaaaa..

Kita menang jugak Piala Suzuki AFF yang dulu dikenali sebagai Piala Tiger...
Ini merupakan kemenangan pertama kalau tak salah fakta ler...

maklumlah aku bukan kaki bola sangat pun..kita layak ke final cuma dua kali ( 1996 ) dan edisi kali nie tuah memihak kepada kita.

Walaupun kalah di padang indonesia buat kali kedua, tapi Piala Suzuki AFF tetap milik kita...

Safee Sali pulak jadi penjaring terbanyak kali nie, terpahat ler nama dalam senarai penjaring terbanyak yer...syabas inspektor shahab!!!!

Dan yang paling gembira esok cuti meraikan kemenangan..thank you najib!!!

Alahhumma Alaika Bi yahud - Ya Allah, hancurkan kaum yahudi

9 Komen Yang Bernas:

fiq said...

tahniah kpd team bola sepak malaysia =D

Aziati Zolman said...

malaysia boleh..yay!!esok cuti

Puteri Iqa Izyan said...

tgnu cuti ahad! wehuuu

En. Epai said...

fiq:-
yea first time..

Aziati:-
leh jimba-jimba...

Puteri:-
Janji cutikan...

Shazreen Jamal said...

Hehe, yeah tersangatlah tahniah kepada Harimau Malaya kita. Satu Malaysia gembira ni.

CekWa said...

tahniah lah skuad malaysia, esok cuti..ooo yey!

sis shuhada said...

huhuk esok cuti tu mmg la best tp td kena struggled settlekan kerja sbb harini last day kerja utk 2010!

eily farhana said...

tahniah skuad mesia~!! XD

fatynadia said...

tahniah buat malaysia~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Malaysia Super League - PERAK