Layan Diri

Loading...

..SaYaNGku FaiSh..

17.12.10

Lagi cerita pasal Al-Ameen Enet Komuniti

Salam, 1blogger 1malaysia..

Korang dah join ker, kalu belum meh join komuniti nie..daftar percuma jer..

Nie aku nak cerita skit peluang  yang boleh korang dapati setelah join komuniti nie,

Selain dari sumbangan setiap bulan, anda juga berpeluang untuk menerima:


1.Pelan Jaminan Pendapatan – iaitu satu perjanjian yang akan dibuat dengan pihak Takaful, bagi memastikan anda atau keluarga anda terus menerima pendapatan/gaji bulanan sekarang jika berlaku kematian atau hilang upaya kekal.

2.Keahlian Kad Perubatan & Penghospitalan – anda akan menerima sekeping kad keahlian yang membolehkan anda menerima rawatan di mana mana hospital swasta di seluruh negara secara percuma.

3.Polisi RM1,000,000 – Satu polisi perlindungan yang direka khas untuk memastikan generasi anda yang akan datang bergelar jutawan. Maksudnya, jika berlaku sebarang musibah kepada anda, samada meninggal dunia atau pun hilang upaya kekal. Anda atau keluarga anda akan menerima RM1,000,000.

Amacam best tak!! kalu korang rasa best dan nak join meh klik daftar percuma dibawah nie


Terpulang pada anda sendiri, aku cuma buka jalan jer...


Alahhumma Alaika Bi yahud - Ya Allah, hancurkan kaum yahudi

4 Komen Yang Bernas:

Azman Roslan said...

jangan lupa promote secara offline gak, heheh..

En. Epai said...

Itu sudah mesti..saya mesti pileyyyy

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

oohhhhhh pengguna macam saya pun mesti pilihhhhh... al ameen enet pilihan saya

kembatolo™ said...

promote offline? semangat betol bro azman.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Malaysia Super League - PERAK