Layan Diri

Loading...

..SaYaNGku FaiSh..

15.12.10

Biar Kami Tolong Bayarkan

Salam, 1blogger 1malaysia..
MARI BEKERJASAMA
Alangkah baiknya, jika setiap bulan ada orang yang mahu berkongsi membayar segala bil dan ansuran yang perlu kita lunaskan. Ringanlah sedikit bebanan dan pening kepala kita, betul tak? Namun, mimpi hanya tinggal mimpilah, apa faedah dan keuntungannya untuk orang lain berkongsi masalah kita? Sendiri yang guna, sendiri bayarlah...

NANTI...MUNGKIN ADA YANG SUDI MEMBANTU!
Pernahkah anda mendengar tentang Pusat Komuniti Al Ameen? Kami sedia membantu anda. Mahukah anda menerima sumbangan dari kami, bermula RM50 ke RM850 setiap bulan? Kami pasti ianya akan menukarkan mimpi anda selama ini menjadi kenyataan. Mari kita bersama sama memikul beban bulanan anda itu.

Al Ameen E Net Komuniti atau Pusat Khidmat Komuniti di asaskan oleh pasangan adik beradik yang berasal dari Ipoh, Perak. Mereka adalah Saudara Zolkepli M. Tahir dan Saudara Zamzuri M. Tahir.

Berpengalaman luas dalam industri perbankan, bidang perniagaan networking, industry insuran dan takaful, saham amanah, penerbitan video dan drama, serta bidang pemasaran 'offline dan online'.

Berpusat di No 16 Jalan Medan Istana 1, Bandar Ipoh Raya, 30000 Ipoh, Perak.
Tel/Faks : 05-2413323

Kalau korang rasa berminat boleh usha2 website Pusat Komuniti Al Ameen, pastu boleh join sekaki...alah daftar percuma jer...


Alahhumma Alaika Bi yahud - Ya Allah, hancurkan kaum yahudi

7 Komen Yang Bernas:

princeduyong said...

ok gak ni..

Azman Roslan said...

bro link id ko tak boleh guna lagi. ada beli ke web replika tu?

Mohamadazhan hjDesa said...

minyak naik, semua akan membebankan marhaen

Cieut Nizar said...

mana chatbox? hehe

Azman Roslan said...

id dah boleh guna.. promote habis-habisan bro, heheh..

mamawana said...

register tapi tak faham sangat almaklumlah busy....blur lagi pasal komuniti al ameen

En. Epai said...

mamawana:-
Saya pun blur gak nie..pelan-pelan kayuh la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Malaysia Super League - PERAK