Layan Diri

Loading...

..SaYaNGku FaiSh..

14.12.10

Gengblogger ditawan lanun!!!

Salam, 1blogger 1malaysia..

Gempar...!!!!
Website Gengblogger telah ditawan lanun pada hari ini. Tak percaya yerr...pi bukak Gengblogger sekarang!!!!

Amacam gempak tak berita nie. Sebenarnya lanun yang aku maksudkan ialah
http://lanun-media.blogspot.com.
Macamana aku tak kata lanun dah tawan, 8 /10 dari entry POPULAR HARI NIE semua dia dah "konker" itu setakat jam 3 setengah petang tadi la.



Memang dasat wehhh....Bila agaknyer blog aku nak masuk entry popular kat Gengblogger, esok kut...Nahaiiiii


Alahhumma Alaika Bi yahud - Ya Allah, hancurkan kaum yahudi

10 Komen Yang Bernas:

Lieya said...

kekeke.. ye ye.. gempak..gempak.. layan...hahaha

mira the monster said...

hehehe..kelako laaa..ala send la yg best2 nnt mesti dapat jd entri yg popular

sumpit said...

peh.. mantop


| Jemputan untuk menyertai GA | Domain untuk dimenangi |

Ikhlas
- Qalish [Dot] Com -

aNnE said...

sekali 8..orang nak dapat 1 pown susah..haha

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
Salam kunjungan salam ziarah…. lanun punya blog habis dia dok tawan ye....

eeeemmmm mungkin aku kena check balik mana tau blog ko plak yang ambil alih

Siti Safiyyah said...

heh, rajin usaha esok2 ade la tu tersenarai kt dlm tu..pergh masyuk ah. :)

APAN said...

tah ye ke x la tu...haha...
taksub publisiti ke pe gitu...
org lain nak cri makn gak....
haha...

dya adriza said...

oh! ingatkan lanun betul, kena hack ke apa ke hik3..

off topic:

pernah singgah kot blog saya ^^ sebab tu kenal hehe. nway, salam perkenalan ek =)

zety said...

eceh ingat lalun mana la tadi..

✿ CikCimi said...

adoi.
law blog ak mmg xtmsok pny.
:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Malaysia Super League - PERAK