Layan Diri

Loading...

..SaYaNGku FaiSh..

10.12.10

Blog Baru Pilihan 2010

Salam, 1blogger 1malaysia..


Yesss....
Blog En. Epai nie dah tersenarai didalam Blog Pilihan Malaysia Kategori Baru, blog teman berada dalam kumpulan/pilihan 7, no 249. Aku ingatkan deme nak terus pilih jer, ghupernyer nak bukak undian...alahaiiiii sapa plak nak undi aku nanti. Nahaiiiii....

Blog-blog yang dalam group nie gerenti semua mantap2 belaka,ada daya tarikan dan yang penting diaorg dah ada follower tersendiri. Semua ada 40 blog, 5 blog akan masuk next round. Pusingan undian kedua akan menentukan Top 5 Blog Baru Pilihan 2010.

Sebelum nak promosi blog En. Epai Punya Hal, first skali aku nak lawat blog-blog pilihan 7 untuk sesi suaikenal...ecehhh macam mula-mula masuk belajar politeknik plak..

Kepada sesapa yang baca blog aku nie, yang terbaca pun tak per korang boleh ler usha2 blog En.Epai di Blog Pilihan Malaysia yer... yang paling penting no 249 tau...Nahaiiiii 249...249


Alahhumma Alaika Bi yahud - Ya Allah, hancurkan kaum yahudi

7 Komen Yang Bernas:

HaniDarla said...

thanks singgah :) btw congrats dan sudah tinggalkan link dekat blgwalking ni

HaniDarla said...

thanks singgah :) btw congrats dan sudah tinggalkan link dekat blgwalking ni

YaNa said...

thanks sbb singgah blog sye...huhu..ok...jgn lpe jgk kt blog no 243..hehee...

da[Y]un said...

huhu..hai en. epai, seb baik bkn epal kalo tak leh geng cik epal..huhu. btw, congrats n tQ singgak kat blog dayun ^_^

Rafidah Bakri said...

kunjungan balas. sy punya kumpulan/pilihan 7, no 250. hahaha... selamat pagi jiranku :)

Sharinginfoz said...

tahniah disenaraikan

RM1,000 Setahun Blogging

enaz weeweet said...

253 253 253 nahaiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Malaysia Super League - PERAK