Layan Diri

Loading...

..SaYaNGku FaiSh..

14.12.10

5 Kelebihan Bila Join BPM2010

Salam, 1blogger 1malaysia..

Blog Baru Pilihan Malaysia 2010 apa kelebihan yang boleh korang dapat bila dah join BPM 2010?

Bagi aku sebagai blogger baru, tentulah banyak faedahnya..meh aku listkan kelebihan yang aku dapat.

1) Blogwalking
Dah terang-terang ada 384 blog kat situ, dengan mudahnyer nanti untuk aku buat blogwalking sampai muntah!! Dah memang blogwalking merupakan salah satu perkara yang MESTI blogger baru buat...Nah!!! Sinilah tempatnyer..

2) Idea
384 blog = 384 idea. tak gitu??

3) Info
Dalam banyak2 blog mesti ada yang entrynya bukan tentang personal sahaja, tentu ada yang memberi info tentang perkara2 yang kadang2 otak aku tak fikir pun. Jadi serba sedikit dapatlah info berguna nanti.

4) Template Contoh.
Hehehe..rasa-rasa nak tukar template, boleh buat rujukan..betoi tak?

5) Sahabat Blog.
Mudahan bertambahlah lagi sahabat blog aku nanti.

Banyak kelebihan lain bila join BPM2010..yang atas tu antaranya sahaja dan kalu nak tau lebih lagi...korang pikiaqla sendiri..nahaiiiii

Jutaan terima kasih pada Azman Roslan kerana mengasaskan BPM2010. Tabikk springggg. Harap jangan serik buat BPM tahun depan yerrr...


Alahhumma Alaika Bi yahud - Ya Allah, hancurkan kaum yahudi

3 Komen Yang Bernas:

Mah@mahu said...

Salam singgah tghari kat sini nak jemput semua blogger untuk menjawab servay in my blog thanks..

eiyda said...

singgah sini...mintak tlg undi eiyda kat BPM no 62 blh?tQ.. http://bpm-undi.blogspot.com/

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

memang betul banyak kelebihannya:)

and semua yg tercalon memang st kreatif bukan shja alam segi penulisan namun dalam penambahan input-input yang hrus ada dlm sesebuah blog.!

salam ziarah dari fifiey

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Malaysia Super League - PERAK