Layan Diri

Loading...

..SaYaNGku FaiSh..

13.12.10

249 untuk dijual

Salam, 1blogger 1malaysia..

Kredit to Google
 Sapa nak beli no...Meh sini, gerenti puas hati punya...ini no manyak ong punya....skali klik tarak rugilah...
Bolehker guna ayat seperti di atas untuk raih undi...Undi aper? Korang tak tau lagi!!! Aisehhmenn...ala Blog Baru Pilihan 2010 yang Bro Azman Roslan buat tu...

Undian Peringkat Pertama telah dibuka...maka aku yang salah sorang pesertanya kenalah buat promosi agar diundi oleh blogger yang berada diluar sana. Mahukah korang undi untuk aku...kehhhh

Setakat nie undi untuk aku baru satu...( itupun klik sendiri tadi..wakakakaka ) Depa kata boleh klik sendiri tapi jangan lebih-lebih laa...( aku klik tadi jer arrr, pasnie aku tak klik dah...seriyes betul nie )

Untung sabut timbul....yer tak ( aku nak jadi sabut!!! ) Kepada korang sudi nak undi Blog En.Epai or blog-blog lelain boleh buat undian di //http://bpm-undi.blogspot.com/ kat situ ada senarai penuh kertas mengundi...dan senarai Blog-Blog yang menyertai BPM kali nie...
Masa yang diperuntukkan sampai jumaat nie 17 Disember 2010 Jam 7 pagi.

Alahhumma Alaika Bi yahud - Ya Allah, hancurkan kaum yahudi

10 Komen Yang Bernas:

- GC - said...

undi pakai SMS buleh tak?

sLEEping BEauty said...

hye ... singgah balas kunjungan .. :)

undi2 ...

En. Epai said...

GC:- kehhh...tu kena tunggu En.Epai masuk Akedemi Fantasia la..

@.L.I.N said...

wow 249 tu tarikh lahir saya...saya cukup bangga...huahuahua....

En. Epai said...

@lin:- kehhhh....cer klik satu tanda bangga...hehehe

Nana Eddy said...

waaahhhh! all the bst yer!

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
Salam Ziarah buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
adoiiii sorry banyak tertinggal entry ko ni.... bussy sejak-sejak ni....

mari mengundi ... kali ni bila aku semak mmg saigan hebat-hebat belaka... aku suka baca diorang punya blog mmg power lahhh...

Lya Colours said...

saya pangkah !!
hihi

Black Winter said...

Semoga berjaya :)

En. Epai said...

Lya Colours:- Makasih nooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Malaysia Super League - PERAK