Layan Diri

Loading...

..SaYaNGku FaiSh..

8.6.10

Anak Anugerah Allah

kredit to google


Tadi baru lepas hantar mem g klinik.. mem kena check darah, takut ada kencing manis..alhamdulillah result dia masih dalam keadaan terkawal. Aku sebenarnya gementar menantikan kelahiran baby kedua nie....feel hampir sama macam aku nak sambut anak sulung aku dulu si Danial tu....siang malam aku ternanti-nanti...dan kasihan mem aku terpaksa tahan sakit sampai 12jam lamanya....takper sayang semua itu dibalas dengan pahala.

Aku plak nunggu kat parking, tidur dalam keta, makan dalam keta, minum dalam keta, buang air jer kat tandas. Jam 8.05minit malam lahirlah seorang hamba allah yang dipertanggungjawabkan ke atas aku selaku bapanya. Aku laungkan kalimah suci allah pada telinganya.. ku kucup dahinya...syukur ya allah atas anugerahmu ini. Time tu aku rasa akulah bapak yang paling bertuah dimuka bumi ini. Kini anakku dah berusia hampir tiga tahun dan sedang menanti adiknya pula...dan aku akan naik pangkat menjadi koperal ( dua calit=dua anak ) insyaallah...sentiasa aku berdoa moga diberi kesihatan pada mem aku dikala dia tengah sarat nie....hehehe balik kerja nak urut kaki mem aku...salah satu tugas yang perlu aku buat....ok mem

coretan untuk hari nie.....cauuuu
:- tadi kemain malas ko nak buat kerja yer en e5..sekarang???

Alahhumma Alaika Bi yahud - Ya Allah, hancurkan kaum yahudi

1 Komen Yang Bernas:

Afzainizam said...

┌─┐ ─┐
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
└┐▒▒▒▒┌
Peace no war...
Sama2 la bagi sokongan atas usaha bersama ini..
Kami mengecam kezaliman ISRAEL terhadap saudara Gaza http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

beb aku ucapkan selamat hari bapa kat ko...

dah masuk dua dah anak ko ye..

saya yakin inilah
antara harapan besar setiap ibubapa kepada setiap anak yang dilahirkan.

semoga anda sefamily dalam keadaan baik-baik ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Malaysia Super League - PERAK