Layan Diri

Loading...

..SaYaNGku FaiSh..

14.6.10

Traffic dan pendapatan

Salam, aku ada benda best nak bagi tau...tapi masih dalam kajian aku lagi..yer la aku main bedal jer daftar..pelan2 kayuh beb......kat side bar tu ada borang korang isi and link letak kat blog korang macam aku buat nie...korang try je lah ..mana tau dapat jana traffic and buat duit....hehehe

hantammmm jerrrrrrrrr


Alahhumma Alaika Bi yahud - Ya Allah, hancurkan kaum yahudi

3 Komen Yang Bernas:

rhapsody LiN said...

ku pun x reti sgt cmne nk dpt income dri trffic.. huhu

Whoopz said...

Pening gwa tgk bro.. Papepun gud luck ar ngan benda yg br0 buat ni.. Harap2 menjadi la..

Afzainizam said...

WELCOME.WORLDCUP  
╔══╦══╗╔╦══╗  
╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
╔═╝║║║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
╚══╩══╝╚╩══╝
SAY.NO.JUDI.BOLA
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

uhhhhh duit... duit.. dimana kau duit....

Ishhhh aku memang tak pandai langsung kalau bab buat duit ni tak retilah....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Malaysia Super League - PERAK